Toggle menu Skupina Donbosko
Donbosko.si
Donbosko povezave

Uslovi za rad

Uslovi za rad su odlični. Nastava se izvodi u prijatnim i dobro opremljenim učionicama. Učionice su kompletno oprenljene audio-vizuelnom i računarskom opremom, koju naši profesori koriste u svakodnevnom radu.

Kursevi se izvode profesionalno i stručno.

Od samog početka COODB čini tim profesora koji svojim radom, iskustvom i entuzijazmom nastoje da kod polaznika stvore ugodnu i stimulitivnu atmosferu kako bi na taj način olakšali proces učenja i usavršavanja znanja.
U nastavi se koristi savremena informaciona tehnologija i oprema koja podržava i prati nove trendove u bržem i dugotrajnijem sticaju znanja.

UČIONICE

Centar je savremeno opremljen i raspolaže dobrim prostornim mogućnostima. Škola posjeduje učionice za nastavu, računarskou učionicu, salu za organizovanje seminara i okruglih stolova kao i dobro opremljenu biblioteku.
Klasične učionice su opremljene dvd-playerima, Tv prijemnikom kao i računarom i projektorom koji daju mogućnost prikazivanja multimedijalnih sadržaja. Računarska učionica raspolaže sa 11 računara i pokrivena je internet mrežom.

MULTIMEDIJALNA SALA

Multimedijalna sala opremljena je video projektorom i platnom i pogodno je mjesto za sve vrste seminara, prezentacija i sličnih okupljanja.

BIBLIOTEKA

U biblioteci ljubitelji knjige mogu uživati čitajući neki od preko 6-hiljada naslova koiko ih ovdje i ima.